hr

Jelovnik

hr

Novi jelovnik dolazi uskoro.

Za sva pitanja i dogovore nas slobodno kontaktirajte.

 

JUHA

  • Goveđa juha sa rezancima
  • Krem juha od gljiva

GLAVNO JELO

  • Roštilj (miješano meso)
  • Povrče na žaru
  • Gravče
  • Pileći bečki, Svinjski zagrebački - Krumpir na pole
  • Svinjski medaljoni u umaku od gljiva - Njoki
  • Miješana salata

DESERT

  • Štrudla sir
  • Štrudla jabuka

JUHA

  • Goveđa juha sa rezancima
  • Krem juha od buča

GLAVNO JELO

  • Špikana sv.vratina u umaku od pečenog povrča
  • Pekarski krumpir
  • Sv.medaljoni u umaku od pršuta i kadulje - okruglice od sira
  • Pureči bečki, Pileći štapići u sezamu - Rizi bizi
  • Miješana salata

DESERT

  • Panna cotta

HLADNO PREDJELO

  • Pršut
  • Špek
  • Salama
  • Sir
  • Sir i vrhnje

JUHA

  • Goveđa juha sa knedlama od heljde
  • Krem juha od povrča

GLAVNO JELO

  • Teleča rebrica sa pikantnim umakom - krumpir pole
  • Svinjski lungić u umaku od šljiva - okruglice od sira
  • Pureče rolice punjene sa pršutom i povrčem na Gorgonzoli
  • Njoki
  • Miješana salata

DESERT

  • Palačinke sa vanilija kremom i preljevom od šumskog voća

JUHA

  • Goveđa juha sa rezancima
  • Juha od pečene paprike i rajčice

KUHANO MESO

  • Kuhana junetina sa hrenom

GLAVNO JELO

  • Medaljoni svinj. u umaku od crvenog povrća - njoki
  • Piletina u pivskom tijestu - Rizi-bizi
  • Teleče pečenje - pekarski krumpir
  • Mješena salata

DESERT

  • Torta od jabuka

PREDJELO 

  • Pršut
  • Salama
  • Špek
  • Sir
  • Sir i vrhnje
  • Čvarci

GLAVNO JELO

  • Svinjski lungić u umaku od zelenog papra - njoki
  • Pohana piletina (boce, krilca, bijelo) - Rizi-bizi
  • Špikana svinjska vratina - pekarski krumpir
  • Puretina u u maku od mrkve i đumbira - okruglice od sviježeg sira
  • Miješana salata

DESERT

  • Štrudla sir, višnja

PREDJELO 

  • Pršut
  • Šunka
  • Salama
  • Špek
  • Sir
  • Sir i vrhnje
  • Čvarci
  • Salata od tune i tjestenine

GLAVNO JELO

  • Pašticada - njoki
  • Pileći bečki, svinjski zagrebački - rižoto sa gljivama
  • Punjeni lungić na žaru - pole
  • Teleči medaljoni u umaku od tikvica i brusnica - okruglice od sviježeg sira
  • Miješana salata

DESERT

  • Zapečeni štrukli

JUHA 

  • Juha goveđa
  • Krem juha od cvjetače i mrkve

GLAVNO JELO

  • Kuhani buncek, krvavice, češnjovke
  • Restani krumpir, dinstani kiseli kupus
  • Raca sa mlincima

DESERT

  • Zapečeni štrukli

 

  • Teleća jetra na žaru
  • Pašteta od gušće jetre
  • Pohane bukovače
  • Pekarsko povrće (cikla, mrkva, paprika)
  • Medaljoni u umaku od tartufa
  • Rižoto sa šparogama
  • Pohani sir
  • Sokovi – fanta, cola, juice
  • Piva – ožujsko, karlovačko, pan, radler
  • Voda – obična, mineralna

DOMAĆA VINA

  • Graševina
  • Sivi pinot
  • Savignjon
  • Rajski rizling
  • Traminac
  • Muškat
  • Zweilgelt
  • Cabernet Sauvignon
  • Merlot
  • Crni Pinot
  • Rose

Cijena po osobi za meni I, II

  • 130,00 kn po osobi +piće po utrošku
  • 170,00 kn sa neograničenim pićem*

Cijena po osobi za meni III, IV

  • 150,00 kn po osobi +piće po utrošku
  • 190,00 kn sa neograničenim pićem*

 

 

Cijena po osobi za BUFFET STOL I, II

  • 140,00 kn po osobi +piće po utrošku
  • 180,00 kn sa neograničenim pićem*

Cijena po osobi za ZIMSKI MENI

  • 130,00 kn po osobi +piće po utrošku
  • 170,00 kn sa neograničenim pićem*

 

*NEOGRANIČENO PIĆE U OVOJ CIJENI JE U TRAJANJU 6H.

MOGUĆE JE SPAJANJE JELAIZ RAZLIČITIH MENIA ILI ODUZIMANJE SLJEDOVA PO ŠELJI UZ UPIT O NOVONASTALOJ CIJENI.

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY