Jelovnik
Novi jelovnik dolazi uskoro.
Za sva pitanja i dogovore nas slobodno kontaktirajte.
JUHA
- Goveđa juha sa rezancima
- Krem juha od gljiva
GLAVNO JELO
- Roštilj (miješano meso)
- Povrče na žaru
- Pileći bečki, Svinjski zagrebački - Krumpir na pole
- Svinjski medaljoni u umaku od gljiva - Njoki
- Miješana salata
DESERT
- Štrudla sir
- Štrudla jabuka
JUHA
- Goveđa juha sa rezancima
- Krem juha od buča
GLAVNO JELO
- Špikana sv.vratina u umaku od pečenog povrča
- Pekarski krumpir
- Sv.medaljoni u umaku od pršuta i kadulje - okruglice od sira
- Pureči bečki, Pileći štapići u sezamu - Rizi bizi
- Miješana salata
DESERT
- Panna cotta
HLADNO PREDJELO
- Pršut
- Špek
- Salama
- Sir
- Sir i vrhnje
JUHA
- Goveđa juha sa rezancima
- Krem juha od povrća
GLAVNO JELO
- Teleča rebrica sa pikantnim umakom - krumpir pole
- Svinjski lungić u umaku od šljiva - okruglice od sira
- Pureče rolice punjene sa pršutom i povrćem na Gorgonzoli
- Njoki
- Miješana salata
DESERT
- Palačinke sa vanilija kremom i preljevom od šumskog voća
JUHA
- Goveđa juha sa rezancima
- Juha od pečene paprike i rajčice
KUHANO MESO
- Kuhana junetina sa hrenom
GLAVNO JELO
- Medaljoni svinj. u umaku od crvenog povrća - njoki
- Piletina u pivskom tijestu - Rizi-bizi
- Teleče pečenje - pekarski krumpir
- Mješena salata
DESERT
- Torta od jabuka
PREDJELO
- Pršut
- Salama
- Špek
- Sir
- Sir i vrhnje
GLAVNO JELO
- Svinjski lungić u umaku od zelenog papra - njoki
- Pohana piletina (boce, krilca, bijelo) - Rizi-bizi
- Špikana svinjska vratina - pekarski krumpir
- Puretina u u maku od mrkve i đumbira - okruglice od sviježeg sira
- Miješana salata
DESERT
- Štrudla sir, višnja
PREDJELO
- Pršut
- Šunka
- Salama
- Špek
- Sir
- Sir i vrhnje
GLAVNO JELO
- Pašticada - njoki
- Pileći bečki, svinjski zagrebački - rižoto sa gljivama
- Punjeni lungić na žaru - pole
- Teleči medaljoni u umaku od tikvica i brusnica - okruglice od sviježeg sira
- Miješana salata
DESERT
- Zapečeni štrukli
JUHA
- Juha goveđa
- Krem juha od cvjetače i mrkve
GLAVNO JELO
- Kuhani buncek, krvavice, češnjovke
- Restani krumpir, dinstani kiseli kupus
- Raca sa mlincima
DESERT
- Zapečeni štrukli
- Teleća jetra na žaru
- Pašteta od gušće jetre
- Pohane bukovače
- Pekarsko povrće (cikla, mrkva, paprika)
- Medaljoni u umaku od tartufa
- Rižoto sa šparogama
- Pohani sir
- Sokovi – fanta, cola, juice
- Piva – ožujsko, karlovačko, pan, radler
- Voda – obična, mineralna
DOMAĆA VINA
- Graševina
- Sivi pinot
- Savignjon
- Rajski rizling
- Traminac
- Muškat
- Zweilgelt
- Cabernet Sauvignon
- Merlot
- Crni Pinot
- Rose
Cijena po osobi za meni I, II
- 158,22 kn (21 €) po osobi +piće po utrošku
- 210,97 kn (28 €) sa neograničenim pićem*
Cijena po osobi za meni III, IV
- 188,36 kn (25 €) po osobi +piće po utrošku
- 241,10 kn (32 €) sa neograničenim pićem*
Cijena po osobi za BUFFET STOL I, II
- 173,29 kn (23 €) po osobi +piće po utrošku
- 226,03 kn (30 €) sa neograničenim pićem*
Cijena po osobi za ZIMSKI MENI
- 158,22 kn (21 €) po osobi +piće po utrošku
- 210,97 kn (28 €) sa neograničenim pićem*
*NEOGRANIČENO PIĆE U OVOJ CIJENI JE U TRAJANJU 5H.
MOGUĆE JE SPAJANJE JELA IZ RAZLIČITIH MENIA ILI ODUZIMANJE SLJEDOVA PO ŠELJI UZ UPIT O NOVONASTALOJ CIJENI.
TEČAJ: 1 EUR = 7,54 HRK